Polisen

Det är Chanels nya smeknamn, "Polisen". Hon är nämligen en liten polis som ska ha koll på allt och alla. Vi var hos mamma och pappa igår och dom hade inte bara en utan två svarta cockrar den här gången. Chanel tyckte det var konstigt när två likadana hundar hoppade ur bilen. Sen lät vi Chanel vara i hallen medan de andra hundarna var i vardagsrummet och köket. Hon kunde koppla av bra där och tyckte nog det var skönt att slippa deras bus och tjuvnyp i öronen. Men hon skulle ändå ha koll på dom. Hon tyckte inte det var okej när dom busade för mycket så då skällde hon ut dom genom grinden och dom slutade på en gång då, ganska kul att se. Sen fick dom inte röra hennes grind heller. Så hon var som en riktig liten polis som skulle hålla koll på ordningen där.

Idag hittade hon på dumheter också. Jag var ute i trädgården och hon fick såklart vara med. Efter en stund kom det en jackrussel springandes förbi med sin matte. Och det var ju väldigt spännande tyckte Chanel. Jag hörde hur hon skällde till en gång så jag vände mig om och skulle säga till henne att sluta. Då ser jag hur hon flyger över staketet till grannen och springer ut genom deras grind (som aldrig är stängd) och försvinner efter jackrusseln. Lite chockad springer jag efter och ser att de har stannat och hundarna busar med varann. När Chanel ser och hör mig skäms hon lite och kommer gående så just nu är hon portad till insidan av ytterdörren tills jag har kommit på en lösning. Grannens staket är lite lägre och lättare att hoppa över så jag ska nog be husse sätta upp lite sånt staket som vi har där också.Nu får hon sitta här och titta på trädgården och betänka sina hyss ;)


Kommentarer
Postat av: Cruellas sida

Ibland är det inte roligt att ha så spänstiga hundar som kineserna är. De tar sig överallt de vill. Tur det gick bra ändå.

2011-04-19 @ 15:41:07
URL: http://crllaue.blogspot.com
Postat av: Josefine

Köp nya Rayban först till kvarn. Leopar/tortoisefärgade!! Sommarens snyggaste solglasögon till ett riktigt bra pris kolla här för mer info: http://bloppisjosse.blogg.se/2011/april/saljes-rayban-wayfarer-rb2140-tortoise.html

2011-04-19 @ 15:51:03
URL: http://bloppisjosse.blogg.se/
Postat av: Ville Niskanen

Vad fin vovve!! :)

2011-04-19 @ 15:57:59
URL: http://williamniskanen.blogspot.com
Postat av: Annica

ja hundar är som barn. ;)

2011-04-19 @ 16:14:55
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: lovisa

haha va söt:D

2011-04-19 @ 16:37:00
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0