Smart

Det är precis vad jag känner mig idag. Våran inspektör från livsmedelsverket ringde mig idag och ville ha lite rådgivning. I vanliga fall ringer man från  företagen till livsmedelsverket och vill ha rådgivning. Våran inspektör har väldigt lång erfarenhet av tillsyn inom livsmedelsbranschen och jag har bara 6 månaders erfarenhet vilket gör det väldigt intressant att han ville fråga mig om vad som gäller inom ett specifikt område. Så idag är jag stolt över mig själv och detta kommer jag leva på länge!


Jul 2010

Julafton spenderade vi hos min syster och svåger i Gårdeby. Det var mysigt med massa snö och god mat.
Jag och Tuna


Jultomten kom också så klart!


Årets tomtebild


Chanel fick sitta i tomtens knä också


Inbrott

Det känns lite otryggt här hemma nu. Jag pratade med grannen igår kväll och dom hade haft inbrott i sitt förråd. Våra förråd är precis utanför huset så dom har verkligen varit fräcka. Hon visste tre andra som hade haft inbrott i sina förråd här i området. Så då är det minst fyra inbrott här på bara ett par dar. Vi kollade om någon varit inne i vårat förråd men det såg inte ut som om något saknas. Däremot finns det märken vid låset som inte fanns förut så dom har nog försökt i alla fall. Grannen visade att det var likadana på deras förråd.

På måndag ska jag ringa hyresvärden och kräva att dom sätter dit sånna där inbrottsskydd på dörrarna. Såna där metallsaker som sitter vid hantaget som gör att man inte kan stoppa in saker mellan dörren och karmen. För det är så dom har tagit sig in.


December

December går rasande fort och nu är det bara en vecka kvar till jul. Jag har köpt i princip alla julklappar, det är bara en liten sak som saknas. Hemma står granen och tomtarna på plats för att ge lite stämning. Jag älskar verkligen julen det är så mysigt med all belysning och allt pynt.

Nu i december är det också 7 år sen mina farföräldrar lämnade oss så dom får alltid en extra liten tanke och ett litet ljus i december.


Fredag kväll

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen. Till mitt försvar kan jag säga att jag jobbar mycket nu. Jag måste till och med spendera lite av helgen åt jobb för att vara redo inför måndag då jag ska hålla hålla utbildning.

Annars händer inte så mycket här, jag jobbar och sen kommer jag hem till vovven för att ta hand om henne. Som för övrigt är både långhårig och oduchad just nu. Jag tänkte ta tag i det i helgen. Då ska jag även försöka göra lite julgodis och pepparkakor. Tuna ska jobba hela helgen så jag får roa mig själv, men det går ju bra.

På Chanels önskelista står nu den här mysiga overallen. Hon har tröttnat på snön och kylan och behöver något rejält och heltäckande. Jag hoppas att Tomas kan få hem dom så att jag kan köpa den av honom, jag köper hellre där och gynnar hans butik.


RSS 2.0