Poliser och öron

På väg till jobbet idag blev vi stoppade av polisen på hamngatan. Vi hade kört om honom på drottninggatan i korsningen innan drottningbron. Han påstod att det är 30 på drottninggatan och att vi körde för fort. Han menade att det är 30 i hela innestan. Nu har jag åkt den sträckan igen och jag såg ingen 30 skylt, kan det vara 30 på en väg utan att det är skyltat? Hur kommer det sig i så fall att det är skyltat med 30 på vissa ställen i innerstan om det ska gälla hela innestan, måste det inte vara skyltat när man åker in i innerstan då? Vi fick ingen böter i alla fall utan bara en varning. Det komiska är att vi åkte bakom polisen från trädgårdsföreningen och han körde 50 hela drottninggatan. Men hur ska man veta hastigheten om det inte är skyltat?

Jag har varit på vårdcentralen idag också för att kolla upp öronen eftersom dom inte känns helt bra efter att jag hade inflammation i hörselgången i höstas. Det var ingen större fara med dom men trummhinnan är tydligen inåtbuktande vilket den inte ska vara. Därav att jag hör lite dåligt (woho äntligen har jag nått att skylla på när folk säger att jag pratar högt). Jag tycker att jag fick en ganska rolig medicin i alla fall. Jag ska tryckutjämna minst var 30:e minut (ni vet hålla för näsan och blåsa) folk kommer att tro att jag är tokig som går runt och gör så. Men jag kunde komma tillbaka om 2 veckor och göra en hörselkontroll för att se så att jag hör bra igen då.


Alla ♥-dag & älgkrock

Nu var det ett tag sen jag skrev här.. igen. Det känns som att jag hela tiden har massor att göra men ändå inte gör så mycket, hur det nu kan gå ihop sig vet jag inte. Nu har i alla fall alla ♥-dag passerat och det var en trevlig dag som började med att jag fick blombud till jobbet från min söta kille. På kvällen var vi på bröllopsfest i Linghem.

Jag trodde ett tag att våren var på väg men det var ju för bra för att vara sannt så nu är det massor av snö och minusgrader igen. Vilket Chanel inte uppskattar, och inte matte heller för den delen.

Idag var jag ute hos mina föräldrar och fikade medan Tuna fixade med bilen. När vi skulle åka hem hade det blivit mörkt och precis när vi ska svänga ut på asfaltsvägen från grusvägen så ser vi en bil som står med varningsblinkers och en kille som kollar i diket. När vi kommer upp breve bilen så ser vi att hela vindrutan är krossad. Vi stannar och frågar vad som hade hänt och han förklarar att han precis frontat med en älg. Den flög tydligen upp i rutan och sen rullade över bilen och landade bakom. Den blev skadad av krocken men dog inte utan kravlade iväg in i skogen. Killen var lite skakad men hade klarat sig oskadd så han hade tur. Det är fasen läskigt med älgar på vägen, dom blir så stora när man sitter i en liten bil.


Ljusparty

På lördag ska jag ha ljusparty hemma hos mig. Min kompis Ida har börjat sälja för Partylite så jag har bjudit över henne för att visa upp ljusen och de nya dofterna.

Alla som vill är välkomna hem till mig 14:00 på lördag 12/2. Då kan ni se vårens nyheter inom dofter och ljussorter men även de gamla favoriterna.VÄLKOMNA!


RSS 2.0