Nyklippt

För ett tag sen var jag hos frisören och skaffade mig en ny frisyr. Det är inte jättestor skillnad kanske men det är underbart att ha ett hår som inte är så slitet!
I övrigt så har jag haft fullt upp den sista tiden med massor att göra. Jag har jobbat heltid nu också vilket har gjort sitt. Jag är borta hela dan och sen är jag trött när jag kommer hem.


Update

Chanel har börjat löpa nu, det blev ett sent löp den här gången, hon skulle egentligen ha löpt för någon månad sen. Så nu har vi en hyperaktiv liten tjej hemma som inte vet vad hon vill. Man märker att hon är trött men hon har inte ro att ligga stilla längre stunder. Hellst vill hon ut och leta upp en hane tror jag. Hon har svår att sova hela natten också så hon går runt i lägenheten och är rastlös. Hon träffade en valp ute härrom dagen också och det tyckte hon om det blev mycket pippel innan hon fick hälsa och sen pipplade hon när vi gick och ville hellst stanna hos valpen. Lite hormoner som spelar in kanske?

Igår hade jag studiebesök på jobbet och det var en grupp av miljövetare som kom och hälsade på. Det var kul att träffa dom igen och dom var vetgiriga och frågade massor av bra saker. Det är kul när man märker att dom vill lära sig och är nyfikna.

Idag ska jag åka till Motala och hälsa på Hanna efter jobbet det blir nog väldigt trevligt tror jag. Jag måste passa på att träffa henne nu när hon bor nära för hon har fått jobb i Stockholm så hon flyttar dit i januari. Jag kommer att sakna henne men då får jag ju anledning att åka till Stockholm sen.


Uppdatering

Jag har varit dålig på att uppdatera här ett tag nu så jag tänkte ge lite info om vad jag har sysslat med den senaste tiden.Chanel har fått en ny säng, en rosa fåtöljLägenheten börjar bli klar så jag och Tuna firade med tända ljus och en flaska bubbel.
Dessutom kom min älskling hem med en bukett röda rosor till mig!Det har snöat hela dagen så nu är SNÖ SNÖ och ännu mera SNÖ!
Jag tycker det är mysigt! Chanel är dock lite irriterad på snön.

Dessutom har jag fått en projektanställning för att utarbeta ett egenkontrollprogram samt utbilda restaurangpersonal så nu kommer jag jobba 100% ett tag framöver. Det känns riktigt bra speciellt så här innan jul.


Chanel

Chanel fick en aktiveringsleksak i förra veckan och hon älskar den. Hon blir helt till sig när man tar fram den.


RSS 2.0