Bilhundstol!

Japp nu får vi se vad dom säger på brukshundsklubben när vi kommer dit med den här. Chanels nya bilstol som gör att hon sitter tryggt och har bra utsikt genom fönstret. Hon verkar ganska nöjd med den så det kommer nog funka bra. Det är nog inte så vanligt med bilhundstolar i Sverige, det nog mer ett amerikanskt påhitt, men jag tror på iden och hoppas den kommer funka för oss. Däremot får vi nog en del blickar på oss när vi åker runt så här. Det var endel som tittade när vi åkte i stan så jag kan tänka mig vad folk tittar när man kommer till andra ställen. Men jag har inget emot att vara lite annorlunda. Jag är supernöjd med min nya stol.
Provliggning innan avfärd
En nöjd vovve som spannar in omgivningen
Till och med liggande position funkar med den nya stolen


Uppdatering

Nu var det ett tag sen jag skrev här så det har hunnit hända en del. I helgen var vi i stockholm och hälsade på Hanna och Molle. Det var jättetrevligt och vi planerade lite inför semestern i Turkiet. Det kommer bli superkul med dom på besök där. Just nu längtar jag väldigt mycket till semestern som inte är förrens i augusti.

Vi har börjat ett lydnadskurs nu också för att få lite fason på Chanels skällande på andra hundar. Problemet är bara att hon skärper sig på kursen och beter sig ganska bra med dom andra hundarna. Men jag har lyckats lura henne lite så att Tomas ska få se hur hon kan bete sig hemma.

I kväll är det näst sista tillfället på agilitykursen och nästa vecka ska vi ha en liten tävling som avslutning på kursen. Det blir spännande att se hur det går. Jag tror att det kan gå bra om hon är på rätt humör.

RSS 2.0