Hallen

FÖRE

EFTER
LOVESeni seviyorum


Sol & värme

Just nu saknar jag verkligen sol och värme. Det har regnat hela dagen och det är dessutom kallt också. Längtar tillbaka till semestern i Turkiet, fast skulle hellst slippa öroninflammationen som jag hade då.Lägenheten

Sovrummet börjar ta form i nya lägenheten nu. Vi har köpt en ny sängstomme och en maskroslampa från IKEA. Jag är väldigt nöjd och tycker att det blev väldigt mysigt. Tapeterna har vi valt själva. Bjuder på lite bilder. Innan var det en kornblå tapet på väggarna så det blev stor skillnad på rummet.


 


Chanel


4 månader på Meetab

Nu har jag jobbat i 4 månader på Meetab och jag måste säga att det känns bra, även om jag saknar skolan lite. Det var skönt att kunna planera tiden ganska mycket som man ville. Sen så saknar jag ju såklart alla klasskompisar och vissa lärare också. Jag tror att jag är en person som passar att plugga. Jag trivs med att arbeta i projekt och se slutet på ett arbete för att sedan samla kraft att börja på ett nytt. Men jag jobbar ju lite så nu också, det händer alltid något oväntat som ska lösas.
Min kära klass från universitetet


RSS 2.0