Grattis Tuna!

Idag fyller Tuna år och det har vi firat här hemma. Vi ska ha kalas för honom imorgon, så att mormor och morfar hinner komma hem från semestern. Jag har ägnat kvällen åt att baka en tårta åt Tuna som vi ska kalasa på imorgon, men hur den ser ut får ni inte veta än.

Tuna fick sin present från mig idag och det var ett roligt stort paket på ca 40 kilo. Jag gissade att den vägde 50 kilo men vi ställde den på vågen och den visade 37 kilo. Jag är lite stolt över mig själv som faktiskt lyckades bära in den själv från bilen när jag hade köpt den. Men jag hade lite träningsvärk efteråt.
Ett konstigt paket... vad kan det vara?Det var en trädgårdsörn!


Kines x2

Idag gick vi till hundhagen för att busa i det fina vädret. Vi hade tur som lyckades pricka in småhundstimmen som tydligen är mellan 2 och 3 på söndagar. När vi kom, ganska exakt 2, var det fullt av småhundar i hagen som sprang runt och busade. Vid 3 var det bara Chanel och en till hund kvar en hane som också var en kines så dom var väldigt intresserade av varann så det blev lite bus på en stor grushög innan det var dags att gå hem. Jag hoppas vi träffar honom någon mer gång i hagen för dom hade så roligt tillsammans, det är kul att träffa en kines ibland också.Chanel

Igår var det jättefint väder så jag och Chanel passade på att ta en skön promenad i solen. Vi gick till en kohage i närheten där hon fick springa lös lite så att vi kunde träna på inkallning. Jag kan väll säga att det funkar halvbra. Först var hon jätteduktig men sen verkade hon se det mer som en lek så hon kom när hon ville. Jag testade att springa i motsatt riktning när hon sprang emot mig, har hört att det kan motivera hunden till att springa efter, men det tyckte hon var jättekul så när hon sprungit efter mig en liten bit så vände hon och tyckte att det var min tur att jaga henne.

Man fick lite vårkänslor av solen så nu hoppas jag att det inte kommer mer snö utan att solen håller i sig. Idag är det också fint väder så vi ska ut en sväng idag också. Chanel blir jättetrött när man varit ute ett tag, det räcker med ca 30 minuter för att hon ska sova som en stock när vi kommer in. Hon orkar inte ens bry sig om att vi äter sen. Så när man varit ute i en timme eller mer så är hon däckad hela kvällen.RSS 2.0